Over Lafeli

Vastberaden en gepassioneerd werken wij dagelijks hard om hoogwaardige producten te leveren. Lafeli gebruikt alleen ingrediënten van de beste kwaliteit. Ons doel is om u te laten deelnemen aan de eeuwenoude tradities van vrouwen over de hele wereld. De helende werking van oliën, kruiden, specerijen en planten is voor hen niet onopgemerkt gebleven. Door een perfecte combinatie van deze geschenken uit de natuur, ontstaat een effectief product dat gegarandeerd oplossingen biedt voor huid- en haarproblemen. Deze recepten zijn van generatie op generatie doorgeven en nu maakt Lafeli deze producten beschikbaar voor u. Gebruik de wijsheid van deze vrouwen uit landen als Marokko, Suriname, India, Egypte, Thailand en Indonesië. Laat u meeslepen in een natuurlijke extase voor uw huid en haar. Want een mooie en gave uitstraling is dichterbij dan u denkt. Neem snel een kijkje in Lafeli’s handgemaakte producten die speciaal voor u gemaakt zijn.

 

Wat is voor Lafeli belangrijk?

U

Wij werken vanuit het oogpunt van onze klant, U. Wij hopen met onze producten uw leven enkele momenten op de dag op te fleuren. Ons doel is om ueen zo goed mogelijke shop-experience op de site te bieden. Wij hopen u daarbij zo goed mogelijk te helpen en producten aan te bieden die voldoen aan uw wensen. Lafeli wilt u zo goed mogelijk op de hoogte houden, volg ons daarom op Facebook voor de laatste updates en acties. Bij Lafeli kunt u rekenen op de beste online service, dus heeft u vragen en/of opmerkingen neem dan ten alle tijden contact met ons op.

Puur & eerlijk

Lafeli werkt alleen met puur natuurlijke ingrediënten. Elk product wordt, speciaal voor u, getest op effectiviteit. Wij doen dit met veel liefde en passie en wij zijn er zeker van dat u de producten van Lafeli net zo geweldig vindt als alle tevreden klanten en de Lafeli meiden. Onder het kopje 'onze ingrediënten' vind u de beschrijvingen van de ingrediënten welke worden gebruikt in de producten van Lafeli. 

Milieu

Wij doen ons best om een zo’n milieuvriendelijk mogelijk bedrijf te runnen. Alle producten van Lafeli zijn natuurlijk, milieuvriendelijk en dierproefvrij.

 

Powered By OpenCart
Lafeli © 2017