Onze ingrediënten

Olijfolie  -  Olea Europaea

Olijfolie, ook wel het vloeibare goud genoemd, word al duizenden jaren gebruikt in huid- en haarverzorging. De veelzijdige olie is rijk aan mineralen, proteïnen en vitaminen en is geschikt voor ieder huidtype. Olijfolie voedt de huid en houdt deze zacht, jong en soepel. Het zorgt voor een goede vochtbalans en beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. Olijfolie heeft ook een werkend effect bij eczeem, een verharde en/of droge huid en acne. Daarnaast helpt de voedende olijfolie bij de behandeling van droog haar.

Zoete amandelolie  -  Prunus Dulcis

Deze heerlijke olie is rijk aan vitamines, mineralen, onverzadigde vetzuren, proteïnen en carbohydraten. Amandelolie voedt en ondersteunt het vochtgehalte van de huid. De olie is zeer geschikt voor de gevoelige huid, maar kan ook gebruikt worden bij alle huidtypes. Door het herstellend vermogen van amandelolie, helpt het littekens te genezen en te vervagen. Daarnaast is amandelolie ook ideaal voor droog, stug en pluizig haar.

Argan olie  -  Argania Spinosa                                                        

Het goud van Marokko, oftewel argan olie wordt in Marokko al eeuwenlang gebruikt. Door de kostbare productie en overvloed aan goede kenmerken is dit een van de duurste oliën ter wereld. De rijke olie zit vol essentiële onverzadigde vetzuren, anti-oxidanten, vitamines en mineralen. De voedende vloeistof staat bekend om haar helende eigenschappen, die acne, rimpels, striae en huidvlekken tegenaan. De gouden olie hydrateerd, verzacht en versoepelt de huid. Naast huidverzorging wordt deze natuurlijke olie ook gebruikt in haarbehandelingen voor droog en poreus haar. Kortom: argan olie, een weldaad voor huid en haar.

Jojoba olie  -  Simmondsia Chinensis

De lichte jojoba olie is geschikt voor ieder huid- en haartype. De olie heeft sterke overeenkomsten met natuurlijke huidvetten, waardoor het uitzonderlijk goed is voor het herstel van een vettige huid. Jojoba olie zit boordevol proteïne en vitamines en ondersteunt de verbetering van de huidconditie. Werkt ook ideaal tegen droog haar en gespleten haarpunten.

Honing

Dit veelzijdig product met vele eigenschappen, kan naast inwendig ook goed uitwendig worden gebruikt. Honing bevat was, suikers en vele mineralen en vitamines. Van oudsher een schoonheidsmiddel. Honing voedt en verzorgt de huid en maakt deze zacht en soepel.

Castor olie  -  Ricinus Communis

Castor olie ofwel ricinusolie of wonderolie is afkomstig van de wonderboom. De boom heeft zijn naam te danken aan de snelheid waarmee deze groeit. In de tropen kan de wonderboom tot wel 13 meter worden. Dankzij de omega 9 vetten, de reinigende en voedende eigenschappen is de olie goed voor huid, haar en hoofdhuid. 

Kokosolie  -  Cocos Nucifera

Een bekende olie welke wordt geprezen om zijn goede eigenschappen. Rijk aan antioxidanten, wat uitdroging van de huid reduceert en zorgt voor een gladde, soepele en jonge huid. Het herstelt de natuurlijke balans van de huid en is ideaal voor een droge huid. Daarnaast is kokosolie ook zeer geschikt voor de verzorging van droog haar, gezien deze olie diep in haarvezels dringt.  

Powered By OpenCart
Lafeli © 2017